Radio shqip - albanian radio for Android

radio shqip - albanian radioradio shqip - albanian radioradio shqip - albanian radioradio shqip - albanian radio
Radio shqip - albanian radio app for android description: Albanian radio streaming appradio shqip tere radiot shqiptare ne streaming gratis.
Radioshqip eshte rikthyer ne playstore me versionie ri.
Me nje grafike te re e funksionalitete te reja.
Regjistrohuni falas ne radio shqip nje sherbim cloud based qe ju lejon te ruani listen e kanaleve tuaja te preferuara per ti degjuar me pas ne tere aparatet tuaja e gjithshtu online ne adresen regjistroni kenget qe ju pelqejne qe sot ne fakt mund te regjistroni nje radio dhe jo vetem ta degjoni ate.
Sygjero nje kanal qe sot secili nga ju mund te sygjeroje nje kanal radio me te degjuarit kanalet tani rreshtohen ne baze te degjimeve per te ditur se cilat radio degjohen me shume nga shqiptaret.
Degjoni regjistrimet e radiove tuaja kur jeni offline failet ruhen ne mp3 ne direktorine sdcard radioshqip chat per te bashkebiseduar me degjuesit e tjere.
Nese programi ka probleme jeni te lutur te shkruani nje email e jo te vendosni nje yll te vetem me komente te padobshme.
Vetem me ndihmen tuaj ky aplikacion mund te behet me i mire e te arrije nivele me te larta.
Download Android 4.0.3+ Radio shqip - albanian radio.apk | 6MB

Related Apps to Radio shqip - albanian radio

Fjalor shqip
Fjalor shqip
Ky aplikacion ju mund son p rkthime nga gjuha shqipe n 70 gjuh t bot s dhe anasjelltas. Aplikacioni sht falas p r p rdorim dhe punon vet m me celular t kon..
Kurani shqip
Kurani shqip
aplikacion i kuranit t madh rish m falas. P rktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe: prof. Hasan i. Nahi. P rgatiti p r botim: instituti shqiptar i mendimit..
Muzik shqip
Muzik shqip
Muzik shqip 24/7 nonstop pa nderprerje.
Takvimi - shqip
Takvimi - shqip
Takvimi p r kosov shqip ri maqedoni dhe mal t zi (ulqin).
Shiko tv shqip
Shiko tv shqip
We have created an application from the beginning so it can be fast beautiful and safe. What is different from other tv apps for android is that our app is..
Fjalor shqip anglisht
Fjalor shqip anglisht
Fajlor shqip anglisht dhe anasjelltas. Aplikacion falas dhe i lehte per perdorim. I mirepresim kritikat apo levdatat e ndryshme. Ju faleminderit.
Muzik shqip popullore mesme
Muzik shqip popullore mesme
Muzik shqip popullore mesmeinformazioni per te shkarkuar : shkarkoje dhe installoje hapet nje baner mylle ate se del vetem nje her pastaj hapniprogramin pe..
Usa radio, american live radio
Usa radio, american live radio
Listen live us radio stations on android easy and fast to install you need just a simple connexion internet and start enjoy. Listen to us most popular radi..
Radio viet nam - radio vietnam
Radio viet nam - radio vietnam
radio vietnam ( vietnam online radio ) is listening to online radio app for free can help users hear full most of the channel voice of vietnam anytime any..
Radio malaysia - radio online
Radio malaysia - radio online
radio fm radio am internet radio my fm listen to the best radio stations of malaysia in our application. You can choose from sports news music and other r..
Radio 1000 christian radio
Radio 1000 christian radio
Reflective of the christian and ethnic diversity in most of our nation s major metropolitan areas radio 1000 has a diverse listening audience in the greate..
Radio indonesia - radio fm
Radio indonesia - radio fm
radio online radio fm radio indonesia radio streaming listen to the best radio fm stations of indonesia in our app. You can choose from sports news music ..
Apktidy.com - Download free radio shqip - albanian radio.apk for Android 4.0.3+ mobile. ApkHere is really the best place to quickly find thousands useful apk apps and new android video games for Samsung Galaxy, Huawei, LG, Sony, Meizu, Asus android phone or tablet devices. All Apk Here apps sort of the most popular categories like education, photo editor, social, fitness, tools apps and brain, card, action, puzzle, online, arcade, racing games in .apk files format. Simple, Fast and safe Apk apps store for your android at Apktidy.com
Apktidy Main   Categories   Apk Games   Apk Apps   TOS & DMCA   Contact us
Copyright © Apktidy.com 2017 All Rights ReservedBack to top